vineri, 8 aprilie 2011

Horoscop 2011 si Horoscop Zilnic

Horoscop Urania

Portalul nostru va pune la dispozitie predictiile astrologice facute de Urania in emisiunea Pasul Fortunei de pe b1tv. Aici puteti vedea si asculta horoscop saptamanal al faimoasei Urania. Horoscop Urania saptamanal in format video, acelasi cu cel prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei, structurat in clipuri video pentru fiecare zodie in parte. Aici puteti gasi si horoscop Urania 2011 pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Pentru fiecare zodie va oferim: horoscop saptamanal urania, urania horoscop 2011, compatibilitati, horoscop erotic, pasul fortunei b1tv, dar si horoscopul dragostei 2011 pentru toate zodiile.
Asculta in fiecare saptamana ce iti prezic astrele pentru saptamana viitoare. Cu Urania vei fi la curent cu vestile bune si rele din zodia ta. Cu horoscop urania afli ce iti prezic astrele pentru anul 2011, sau poti asculta horoscop saptamanal urania, in cazul in care ai pierdut emisiunea Pasul Fortunei cu Urania de pe b1tv. Saptamanal postam prezicerile facute de Urania pentru saptamana ce urmeaza. Urania iti spune cu cine esti compatibil, cu cine poti incepe o relatie de lunga durata, sau cu cine nu te vei intelege sub nici o forma.
Horoscop urania te informeaza cu privire la saptamana ce urmeaza. Problemele financiare, sanatatea sau conflictele in dragoste pot fi prevenite daca urmariti horoscop urania. In fiecare vineri seara postam urania horoscop saptamanal pentru saptamana care urmeaza. Pe langa horoscop urania, portalul nostru va ofera si zeci de articole despre dragoste, bani si cariera.
Fii la curent cu horoscopul anului 2011!
Astrele predispun, dar omul dispune!

Daca te-ai nascut in data de 08:
Afacerile de proprietate si cele financiare – iata care este menirea ta, si vei avea succes mereu in acest domeniu de activitate. “Optul” semnifica faima si bogatie – numarul “opt” vi le ofera. Trebuie sa fii si puternic pentru a face fata acestor daruri, si tu esti.
“Optul”, de asemenea iti impune responsabilitatea pentru cei mai putin norocosi pe plan financiar, si o mare parte din timp o dedici acestor oameni, ajutandu-i. Tot ce ve dobandi si nu vei imparti, ti se va lua.
Ii intelegi pe oameni, ii compatimesti, si aceste lucruri te ajuta sa-ti atingi succesul si sa te bucuri de bunurile dobandite. Oamenii stiu, ca pot avea basa in tine, si tu ii ajuti cu placere cand e nevoie.
O intreprindere condusa de tine, este imuna la esecuri.
Susrsa : http://www.horoscopurania.ro/